Wat hadden ze ook al weer beloofd?

Regie op prestaties met automatische monitoring

Het partnerschap tussen opdrachtgever en leverancier wordt een steeds belangrijker onderdeel van aanbestedingen. Opdrachtgevers willen niet alleen borgen dat inschrijvers voldoen aan alle eisen en hun commitments nakomen; ze zijn ook steeds meer op zoek naar flexibiliteit en doorontwikkeling tijdens de looptijd van het contract. Want aanbesteden is duur en van dienstverlener wisselen brengt veel hoofdpijn met zich mee. Met MyContractmanager houd je volledige regie over de prestaties van je opdrachtnemers, hun bijdrage aan jouw strategische doelstellingen, en hun compliance met het Programma van Eisen.

Onze cloud-based oplossing voor digitaal contractmanagement biedt de volgende voordelen voor contractbeheerders:

  • Helder overzicht: het strategische plan en de actuele status van alle projecten, initiatieven en risico’s zijn continu inzichtelijk voor. Alle relevante (stuur)informatie over het contract is op één plek te vinden.
  • Real-time transparantie: in MyContractmanager zijn de prestaties van je opdrachtnemer continu inzichtelijk, afgezet tegen hun commitments in de bieding. Waar de prestaties achterblijven krijg je direct een melding, zodat je tijdig kunt bijsturen en je partner bij de les houdt.
  • Snelheid en efficiëntie: eindeloos aan de telefoon hangen om voortgangsupdates na te jagen of lijvige Excel-sheets met eisen bijhouden is verleden tijd. Compliance, project status updates en rapportages worden verregaand geautomatiseerd.

 

SaaS: geen complexe implementaties

Niemand zit te wachten op moeilijke software-implementaties: de kosten daarvan kunnen razendsnel oplopen. Dus houden we het simpel. Héél simpel.

Bizaline’s digitale oplossing voor strategische uitvoering garandeert:

  • Geen installatiestress: MyContractmanager draait ‘in de cloud’ en is compatibel met alle standaard browsers.
  • Eenvoudig te koppelen: MyContractmanager kan eenvoudig Excel-templates uitdraaien en inlezen, volgens elk gewenst template. Zo is het gemakkelijk om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen, zonder aanvullend programmeerwerk.
  • Korte en efficiënte instaptraining: we introduceren MyContractmanager met volgens het ‘train-de-trainer’ model, zodat alle benodigde kennis zo snel mogelijk binnen jouw organisatie beschikbaar is.
  • Een pilot voor een vast bedrag: interesse in de software, maar nog niet helemaal overtuigd? Bizaline biedt een introductietraining van drie sessies met gebruikslicentie voor een vast bedrag van €2400. No strings attached.
  • Ondersteuning op de lange termijn: Bizaline blijft voor je klaar staan om de implementatie een succes te maken. Je bent altijd welkom voor een snelle opfristraining.

"Als je eisen en afspraken handmatig bijhoudt in Excel, komt het vaak voor dat dingen aan de aandacht ontsnappen. MyContractmanager ontzorgt contractbeheerders en zorgt ervoor dat leveranciers hun afspraken aantoonbaar nakomen."

Geef mij een presentatie

We geven je graag een vrijblijvende demonstratie van onze werkwijze. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Pilot Contractmanagement

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Digitaal Contractbeheer

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.