Wie zijn wij? Maak kennis met onze adviseurs

""

Antoinette Wieman

Managing partner

Ik werk al 15 jaar in aanbestedingen en zou er een boek over vol kunnen schrijven. Dat heb ik trouwens ook gedaan! In mijn werk als adviseur heb ik aan beide kanten van de scheidslijn gestaan. Daardoor weet ik uit ervaring hoe je een partnerschap het beste kunt inrichten om vanuit een gedeelde visie samen strategische doelen te bereiken.
""

Edward van der Kolk

Managing partner

Het is mijn passie om organisaties te helpen betere gewoonten en processen te adopteren. Met bijpassende digitale tooling kan er ontzettend veel tijd bespaard worden, zodat onze klanten meer aandacht kunnen besteden aan het vormgeven aan een betere toekomst.
""

Witold van Ratingen

Adviseur

Dankzij mijn filosofieopleiding ben ik een kritische en gestructureerde denker en kan ik complexe strategie helder onder woorden brengen. Ik help organisaties graag om hun visie te formuleren en te bepalen welke partners daar het beste bij passen.
""

Natalie Stanic

Adviseur

Vanuit mijn achtergrond als econoom kan ik mij snel een beeld vormen van de behoeften van onze klanten en help ik ze de beste strategie te kiezen voor hun aanbesteding om meer doelen te bereiken.
""

Thomas Jans

Adviseur

Aanbestedingen zijn bij uitstek een prachtige manier om het innovatieve vermogen van organisaties te stimuleren. Als innovatief Bedrijfskundige help ik onze klanten hun behoeften in kaart te brengen en te vertalen naar een helder proces voor hun contractbeheer.

Een team van developers

Een wereldwijd team van software-ontwikkelaars waarborgt 24/7 de continuïteit en stabiliteit van onze software.

""

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Pilot Contractmanagement

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Digitaal Contractbeheer

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.