Hoe professionaliseer ik mijn contractbeheer?

Een transparante werkwijze voor betere resultaten

Contractbeheerders besparen tijd en kunnen zich meer richten op doorontwikkeling wanneer zij gebruik maken van een efficiënte digitale werkwijze. In onze training Digitaal contractbeheer leer je in drie sessies van anderhalf uur hoe je jouw contractmanagement optimaal inricht om de doelen van jouw organisatie te bereiken. Je maakt kennis met het digitale contractportaal MyContractmanager en we maken je wegwijs door de verschillende functionaliteiten. We brengen de informatiebehoefte van jouw organisatie in kaart, ondersteunen je bij het inrichten van een digitale monitoringscyclus en beantwoorden al je vragen om jouw contractbeheer naar een hoger niveau te tillen.

De training Digitaal contractbeheer is vooral geschikt voor één contractmanager of een klein team. Voor grotere organisaties die hun contractmanagement integraal willen professionaliseren, bieden we de Pilot Contractmanagement: een programma op maat waarmee je deze innovatieve werkwijze volledig inbedt in jouw organisatie, inclusief train-de-trainer coaching en koppelingen met bestaande databronnen en andere software naar behoefte.

Investeer in contractbeheer

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Pilot Contractmanagement

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Digitaal Contractbeheer

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.